Плутани и Фелцни табли

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Плутана Tабла 120cmх80cm со Алуминиумска Рамка
Само - обновувачка плутана површина. Меко плутано јaдро. Алуминиумска рамка и обезбеден комплет за з..
1.115 ден.
без ДДВ: 945 ден.
Плутана Tабла 120cmх80cm со Дрвена Рамка
Плутана табла за забелешки. Природна дрвена рамка. Тежина 2,6кг Доаѓа заедно со патенти и сет за м..
975 ден.
без ДДВ: 826 ден.
Плутана Табла 120cmх80cm
Само - обновувачка плутана површина. Меко плутано јaдро. Дрвена рамка и обезбеден комплет за закачув..
975 ден.
без ДДВ: 826 ден.
Плутана Табла 80cmх60cm со Алуминиумска Рамка
Само - обновувачка плутана површина. Меко плутано јaдро. Алуминиумска рамка и обезбеден комплет за з..
815 ден.
без ДДВ: 691 ден.
Фелцна Табла, 80cmх60cm, Алуминиумска Рамка
Фелцна површина ,алуминиумска рамка и обезбеден комплет за закачување. ..
715 ден.
без ДДВ: 606 ден.
Плутана Табла 60cmх40cm со Алуминиумска Рамка
Само - обновувачка плутана површина. Меко плутано јaдро. Алуминиумска рамка и обезбеден комплет за з..
549 ден.
без ДДВ: 465 ден.
Плутана Табла 90cmх60cm
Само - обновувачка плутана површина. Меко плутано јaдро. Дрвена рамка и обезбеден комплет за закачув..
719 ден.
без ДДВ: 609 ден.
Фелцна Табла, 60cmх40cm, Алуминиумска Рамка
Фелцна површина ,алуминиумска рамка и обезбеден комплет за закачување. ..
549 ден.
без ДДВ: 465 ден.
Фелцна Табла, 40cmх30cm, Алуминиумска Рамка
Фелцна површина ,алуминиумска рамка и обезбеден комплет за закачување. ..
449 ден.
без ДДВ: 381 ден.
Плутана Табла 60cmх40cm
Само - обновувачка плутана површина. Меко плутано јaдро. Дрвена рамка и обезбеден комплет за закачув..
499 ден.
без ДДВ: 423 ден.
Плутана Табла 40cmх30cm
Само - обновувачка плутана површина. Меко плутано јaдро. Дрвена рамка и обезбеден комплет за закачув..
399 ден.
без ДДВ: 338 ден.

Адреса

ул.Ристо Фршинин бр.20

1480 Гевгелија

Македонија

Контакт

  • +389 71 299 656 - Тобако
  • +389 70 392 346 - Книжара/Канцеларија
  • v.antoni@t.mk

Facebook

Вантони © 2022. UKION SHOPS