Плика

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Плико со фалта
Димензија: 230 х 330 мм. Формат Ц4 ..
35 ден.
без ДДВ: 30 ден.
Плико А4 (бела боја)
Плик жолт 1000 СГШ Димензија: 230 х 360 мм. ..
7 ден.
без ДДВ: 6 ден.
Плико А4 (жолта боја)
Плик жолт 1000 СГШ Димензија: 230 х 360 мм. ..
7 ден.
без ДДВ: 6 ден.
Пликo В5 стрип (бело)
-70 г/м2 -1000 парчиња -36 кутии на палета ..
4 ден.
без ДДВ: 3 ден.
Пликo В5 стрип (розе)
-70 г/м2 -1000 парчиња -36 кутии на палета ..
4 ден.
без ДДВ: 3 ден.
Плико со десен прозорец (Американ)
Плик GPV американ 110х230 лев прозор со самолеплива лента  ..
3 ден.
без ДДВ: 3 ден.
Плико со лев прозорец (Американ)
Плик GPV американ 110х230 лев прозор со самолеплива лента  ..
3 ден.
без ДДВ: 3 ден.
Плико Б6-5 (бело)
Плик Б6 Син Стрип 125*176-120*180 ..
2 ден.
без ДДВ: 2 ден.
Плико Б6-5 (плаво)
Плик Б6 Син Стрип 125*176-120*180 ..
2 ден.
без ДДВ: 2 ден.

Адреса

ул.Ристо Фршинин бр.20

1480 Гевгелија

Македонија

Контакт

  • +389 71 299 656 - Тобако
  • +389 70 392 346 - Книжара/Канцеларија
  • v.antoni@t.mk

Facebook

Вантони © 2022. UKION SHOPS