Хартија

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Компјутерска хартија 234*12 1+2
Принтерска хартија за матрични печатари 240 х 12" (1+2) - трослојна Изработен..
2.499 ден.
без ДДВ: 2.118 ден.
Компјутерска хартија 234*12 1+1
Принтерска хартија за матрични печатари 240 х 12" (1+1) - двослојна Изработена на самокопирна хар..
2.299 ден.
без ДДВ: 1.948 ден.
Компјутерска хартија 234*12 1+0
Компјутерска хартија 240 х 12″ (1+0) 1/2000 листа Изработена на механографска хартија со специфич..
1.799 ден.
без ДДВ: 1.525 ден.
Фотокопирна хартија Дабл А А3 1/500 80 гр.
Фотокопирна хартија ДАБЛ А А3 – 168% белина – 80 g/m2 премиум квалитет – 500 листа А3 форм..
739 ден.
без ДДВ: 626 ден.
Фотокопирна хартија Дабл А А4 1/500 80 гр.
Фотокопирна хартија ДАБЛ А А4 – 168% белина – 80 g/m2 премиум квалитет – 500 листа А4 форм..
399 ден.
без ДДВ: 338 ден.
Фотокопирна хартија Мултикоп А3 1/500 80 гр.
Фотокопирна хартија МУЛТИКОП А3 – 168% белина – 80 g/m2 премиум квалитет – 500 листа А3 формат ..
739 ден.
без ДДВ: 626 ден.
Фотокопирна хартија Мултикоп А4 1/500 80 гр.
Фотокопирна хартија МУЛТИКОП А4 – 168% белина – 80 g/m2 премиум квалитет – 500 листа А4 фо..
399 ден.
без ДДВ: 338 ден.
Фотокопирна хартија А3 Фабриано 1/500 80 гр.
Фотокопирна хартија ФАБРИАНО А3 – 168% белина – 80 g/m2 премиум квалитет – 500 листа А3 формат ..
739 ден.
без ДДВ: 626 ден.
Фотокопирна хартија А4 Фабриано 1/500 80 гр. Фотокопирна хартија А4 Фабриано 1/500 80 гр.
Фотокопирна хартија ФАБРИАНО А4 – 168% белина – 80 g/m2 премиум квалитет – 500 листа А4 фо..
379 ден.
без ДДВ: 321 ден.

Адреса

ул.Ристо Фршинин бр.20

1480 Гевгелија

Македонија

Контакт

  • +389 71 299 656 - Тобако
  • +389 70 392 346 - Книжара/Канцеларија
  • v.antoni@t.mk

Facebook

Вантони © 2022. UKION SHOPS