Контакт

Локација

Адреса:
Вантони
ул.Ристо Фршинин бр.20
1480 Гевгелија
Македонија

жиро сметка: 270067646570121
депонент: Халк Банка
Телефон:
+389 70 392 346

Контакт формулар

Име:


Адреса на е-пошта:


Порака:


Внесете го кодот во полето:

Адреса

ул.Ристо Фршинин бр.20

1480 Гевгелија

Македонија

Контакт

  • +389 71 299 656 - Тобако
  • +389 70 392 346 - Книжара/Канцеларија
  • v.antoni@t.mk

Facebook

Вантони © 2022. UKION SHOPS