Моментално работиме на планирано одржување на продавницата.
Ви благодариме на вашата доверба и разбирање.

Адреса

ул.Ристо Фршинин бр.20

1480 Гевгелија

Македонија

Контакт

  • +389 71 299 656 - Тобако
  • +389 70 392 346 - Книжара/Канцеларија
  • v.antoni@t.mk

Facebook

Вантони © 2023. UKION SHOPS