За Нас

Почетоците на денешната фирма ВАНТОНИ ДООЕЛ – ГЕВГЕЛИЈА  датираат уште од 1991 година.
Најпрво како Книжара за канцелариски материјали и школски прибор , за подоцна да се развијат уште неколку сектори кои ја комплетираат днешната фирма ВАНТОНИ ДООЕЛ – ГЕВГЕЛИЈА.
Книжара
Во рамките на ВАНТОНИ ДООЕЛ – ГЕВГЕЛИЈА  работи книжара во која можете да најдете богат избор на канцелариски материјали , школски прибор, компјутерска галантерија, тонери , кертриџи , рибони или буквално се што е потребно за вашата канцеларија или за вашиот ученик.

Производство 

ВАНТОНИ ДООЕЛ – ГЕВГЕЛИЈА  има сопствено производство на сите видови на Термални ролни, Фискални ролни, адинг ролни, ролни за банкомати, Слот машини, Паркинг автомати, ПОС терминали итн...
Исто така има производство на Алуминиумска фолија, Стреч фолија и Хартија за печење ( пек фолија ) за потребите на домакинствата.
Изработка на сите видови на печати , штембили, факсимили по најнова технологија, не е потребно мастило, сите печати се автоматски. Изработката на печатите  е за само 45 минути...

Тобако
ВАНТОНИ ДООЕЛ – ГЕВГЕЛИЈА  преку својата подружница ТОБАКО 3 е поблиску до Вас. Работиме 24/7...

За се што Ве интересира посетете го нашиот сајт www.vantoni.mk и преку нашата ВЕБ ПРОДАВНИЦА направете порачка.

Квалитетот има име.

Адреса

ул.Ристо Фршинин бр.20

1480 Гевгелија

Македонија

Контакт

  • +389 71 299 656 - Тобако
  • +389 70 392 346 - Книжара/Канцеларија
  • v.antoni@t.mk

Facebook

Вантони © 2022. UKION SHOPS