Хартија

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
Компјутерска хартија 234*12 1+2
Принтерска хартија за матрични печатари 240 х 12" (1+2) - трослојна Изработен..
1.899 ден.
без ДДВ: 1.609 ден.
Компјутерска хартија 234*12 1+1
Принтерска хартија за матрични печатари 240 х 12" (1+1) - двослојна Изработена на самокопирна хар..
1.799 ден.
без ДДВ: 1.525 ден.
Компјутерска хартија 234*12 1+0
Компјутерска хартија 240 х 12″ (1+0) 1/2000 листа Изработена на механографска хартија со специфич..
1.299 ден.
без ДДВ: 1.101 ден.
Фотокопирна хартија Дабл А А3 1/500 80 гр.
Фотокопирна хартија ДАБЛ А А3 – 168% белина – 80 g/m2 премиум квалитет – 500 листа А3 форм..
549 ден.
без ДДВ: 465 ден.
Фотокопирна хартија Дабл А А4 1/500 80 гр.
Фотокопирна хартија ДАБЛ А А4 – 168% белина – 80 g/m2 премиум квалитет – 500 листа А4 форм..
259 ден.
без ДДВ: 219 ден.
Фотокопирна хартија Мултикоп А3 1/500 80 гр.
Фотокопирна хартија МУЛТИКОП А3 – 168% белина – 80 g/m2 премиум квалитет – 500 листа А3 формат ..
549 ден.
без ДДВ: 465 ден.
Фотокопирна хартија Мултикоп А4 1/500 80 гр.
Фотокопирна хартија МУЛТИКОП А4 – 168% белина – 80 g/m2 премиум квалитет – 500 листа А4 фо..
269 ден.
без ДДВ: 228 ден.
Фотокопирна хартија А3 Фабриано 1/500 80 гр.
Фотокопирна хартија ФАБРИАНО А3 – 168% белина – 80 g/m2 премиум квалитет – 500 листа А3 формат ..
469 ден.
без ДДВ: 397 ден.
Фотокопирна хартија А4 Фабриано 1/500 80 гр. Фотокопирна хартија А4 Фабриано 1/500 80 гр.
Фотокопирна хартија ФАБРИАНО А4 – 168% белина – 80 g/m2 премиум квалитет – 500 листа А4 фо..
199 ден.
без ДДВ: 169 ден.

Адреса

ул.Ристо Фршинин бр.20

1480 Гевгелија

Македонија

Контакт

  • +389 71 299 656 - Тобако
  • +389 70 392 346 - Книжара/Канцеларија
  • v.antoni@t.mk

Facebook

Вантони © 2021. UKION SHOPS